Rok 2012 aneb co nás čeká

Druhá kniha pentalogie "Učíme se žít v novém věku, aneb channelingová sdělení“. Kniha vypráví o tom, jak se bude postupně šířit Světlo, jak se v něm musíme naučit žít, a jak budeme po změně myšlení žít po roce 2012.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
266 views

Jsem zaměstnancem Vesmíru

První kniha pentalogie "Učíme se žít v novém věku, aneb channelingová sdělení“. Nedostává se vám peněz a nevíte proč? Kniha pojednává o tom, že všichni jsme odměňováni za svoji nejen materiální práci, ale hlavně za svoji duchovní práci. Dle svého přístupu k sobě a k druhým se nám peněz buď dostává nebo nedostává. Chcete vědět, jaké chyby děláte a co je třeba změnit, aby se vám dařilo po všech stránkách? Přečtěte si tuto knihu a všemu  porozumíte.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
225 views

O smrti a umírání aneb přechod do jiné dimenze

Kniha pojednává o tom, co se právě děje s naším myšlením v současnosti a jak postupně v nás umírá starý program myšlení a rodí se nový. Abychom lépe porozuměli dnešní době, je dobré si přečíst tuto knihu. Osvětlí nám moudrým způsobem naše stinné stránky a dovede k nové duchovní lásce, která se liší od lásky, kterou jsme žili dosud. Pokud chceme přejít do nového světa, kde již není utrpení, ale jen láska, musíme pochopit, že láska v duchovní sféře se chová jako anděl. Je s námi, nesoudí, nezasahuje, ona jen přebývá a dopřává nám zkušenosti. V duchovní lásce člověk pomáhá druhým neviditelným spojením bez pomoci v reálném světě a přesto tato pomoc je účinnější než pomoc, kterou jsme dávali druhým kdykoliv. My totiž si věříme a věříme i druhým. Nepochybujeme. Kniha obsahuje i barevné obrázky z připravovaných karet "Svatá rodina aneb řešíme rodinné vztahy".

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
206 views

Rodiče a děti aneb jak si porozumět navzájem

Tato kniha volně navazuje na moji knihu „Jak porozumět sobě a dětem aneb co je dobré si uvědomit a co ještě nevíme“

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
216 views

Jak porozumět sobě a dětem aneb co je dobré si uvědomit a o čem nevíme

Kniha „Jak lépe porozumět sobě a dětem aneb co je dobré si uvědomit a o čem nevíme“ obsahuje přímou výpověď duše z pobytu v bříšku. Co tam prožívá a co vnímá, když přijde na svět. Seznamuje nás s umělým oplodněním z pohledu duše, která se tímto způsobem uvolí narodit. Hovoří o následcích antikoncepce, o kterých se nemluví. Změnou pohledu na interrupci se žena může zbavit pocitu viny. Proč je někdo levák, a že dyslektik je duše moudrá, vědomá. Jak je to s naším materiálním zabezpečením, co je nám dáno a co ne. Kniha pojednává o vývoji duše z doby početí přes dětství do dospělosti. Je tedy poučná nejen pro rodiče, ale pro každého, který chce o sobě více vědět. Je psána převážně channelingem.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
229 views

Duchovní partner aneb setkání s naším dvojpaprskem

Dvojpaprsek (16. 5. 2009) Tak jako Luna a Slunce setkaly se,i naše duše našly se…, spojily se.Dvě srdce nyní tvoří pár,važme si lásky, toť Vesmíru dar.Dvě slunce srdcí pro ostatní svítí,line se záře a vůně převzácného kvítí.Dvě světla silnější než jedno,navzájem uzdravit a splynout v jedno.Dvojhvězdou Vesmíru jednou se stanem,ostatním ukazovat cestu, zářit nepřestanem.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
319 views

Osudový partner aneb proč nám přichází do života

Kniha Osudový partner je bestsellerem, který se v roce 2020 dočkal již čtvrtého vydání a stále patří k nejprodávanějším knihám Zdenky Blechové. Ve své vizi jsem viděla příští svět. Byl moc krásný, plný sluníčka nejen okolo nás, ale i sluníčka v lidských srdcích a takový svět bych si přála. A tak vám všem přeji hodně sluníčka na duši, abychom společně lidským teplem mohli prohřát tento svět. Vše je obsaženo ve všem a proto chybu, kterou děláme v partnerském vztahu, děláme i v rodinném vztahu, v pracovním vztahu a i ve všech mezilidských vztazích. Někdy chceme řešit pracovní vztahy a přitom jádro problému je v partnerském vztahu. Někdy chceme řešit partnerský vztah, ale dokud nevyřešíme vztah s matkou, nebude se nám dařit ani v partnerském vztahu. A dokud se nestaneme dospělými, budeme stále hledat partnera v podobě matky nebo otce. To znamená nezralá žena se chová jako dítě a hledá k sobě vlastně otce anebo nezralý muž se chová jako dítě a hledá k sobě matku, která se o něj postará. Proto někdy vznikají i vztahy s partnerem o mnoho let mladším nebo starším.  Takže vždy se musíme poprat s tím, co neumíme řešit, bez toho se nedá jít dál ke svobodě, lásce a rovnocennému partnerství. Nejdříve musíme pochopit sami sebe, abychom mohli pochopit ostatní. Proto tato kniha je věnována nejen partnerským vztahům, ale i vztahům s rodiči, přes které se učíme partnerství. I. díl je věnován partnerství a II. díl vztahu s rodiči. Přeji vám příjemné čtení                            Zdenka Blechová

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
239 views

Partnerské vztahy aneb co očekává žena od muže a muž od ženy

Tato kniha je poučná jak pro ženy, tak pro muže, pokud chtějí pochopit toho druhého. Nejsme stejní. Ženy jsou pravým opakem muže a muži pravým opakem ženy. Je třeba si uvědomit, že ten druhý bude vždy myslet a jednat jinak, než si představuji. Záleží na tom, zda v jádru jsme více naprogramováni na ženské nebo mužské aspekty osobnosti. Proto některý muž se zde může vidět v pozici ženy a některá žena v pozici muže. Souvisí to i s našimi minulými životy, kdy jsme byli více mužem či ženou. Takže muž s převahou ženské energie v těle si bude přitahovat do života ženu s převahou mužské energie. Má zesílit, a proto potřebuje silnou ženu. Naopak silná žena už potřebuje jemnou energii ženy vedle sebe, už nepotřebuje s nikým bojovat za svoji hodnotu, a proto si hledá muže s ženskou energií. Channeling: Ve vztahu hledejte více porozumění než lásky. Bude se vám dařit nalézat i lásku.

Read more
Ukázky z knih
0 comments
229 views

Partnerské vztahy v dnešní době aneb jak spolu žít

To, co zde budu psát, se možná bude zdát nepochopitelné. Je to jako kdybyste vyprávěli člověku, který žil před 100 lety v partnerství, o kterém rozhodovali jeho rodiče, že se bude moci za 100 let rozhodnout sám, s kým bude žít, a ani to nebude muset rodičům sdělit a žádat je o svolení. A tak za dalších 100 let se bude žít opět úplně jinak a my se postupně učíme k tomu dojít už teď. Proto se nám nelíbí současné partnerské vztahy, neboť jim nerozumíme. Dosud fungovaly takto a nyní nefungují a my nevíme jak dál. A ani se nám nechce do změny, bojíme se jí. Ale časem budeme rádi, že ta změna přišla a už by se nám nechtělo žít zastaralým způsobem života. Taky by se vám nyní nelíbilo, kdyby o vás rozhodovali vaši rodiče jako před 100 lety.  A tak tato kniha vám vysvětlí, co se právě odehrává v partnerských vztazích, na co se připravujeme a co nás čeká v budoucnosti.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
288 views
Product added to wishlist
Product added to compare.

Na tomto webu pro zlepšení vaší spokojenosti používáme cookie a řídíme se všemi zákony ČR a EU.