Rozloučení s rodinou aneb jsem již dospělá

Tato kniha vznikla z mých poznatků za mnoho let pozorování našeho chování v rodině. Vždy jsem si zapsala to, co mě zranilo, co mě naučilo se dívat jinak a situace, díky kterým jsem pochopila. Protože všichni prožíváme stejné příběhy, věřím, že se v mé knize najdete, a budete si moci uvědomit nový postoj k situacím v rodině. Pokračování naleznete v další knize „Rozloučení s maminkou.“

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
302 views

Rozloučení s maminkou aneb pochopení

Tuto knihu věnuji všem maminkám a jejich dětem, aby si uvědomily, jak složité je pochopit a kolik úsilí, smutku a bolesti to stojí, než nalezneme tu správnou cestu k sobě, abychom díky ní našli cestu k druhým. Stokrát přehodnotíte názor na druhé, než je začnete mít rádi skutečně takové, jací jsou. Tato kniha je autentickou výpovědí mých emočních stavů v průběhu mnoha let soužití s maminkou, nejvíce v letech 2012 až 2015. Mé bolesti, smutky jsou zde zapsány, vždy když jsem je prožívala, a proto se díky nim můžete dostat do přímých prožitků. Pokud vás některé prožitky zasáhnou natolik, že přijde pláč, dotkli jste se i svých zranění, která se právě touto situací léčí, protože dotyk srdce vás vede k pochopení.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
240 views

Jména - životní vibrace. Roční vibrace. Cíl duše.

Tato kniha se může stát vaší životní knihou. Můžete se k ní vracet neustále a vždy v ní najdete nové a nové poznání.  *** Už když se narodíme, jsme součástí všeho a vše je v nás. Máme mnoho možností pro svůj život, jak ho naplnit. Energie je ve všem i v nás, vše je součástí velkého plánu Vesmíru plného různých energetických pásem. Tak, jak sílíte, tak jsou vám z Vesmíru dodávána jednotlivá pásma energií a vy se díky nim cítíte silnější a samostatnější. I vy jako duše jste si vybrali rodiče, které si přitáhla vaše energie. Vaše energie se potřebuje učit prostřednictvím energie vašich rodičů. Máte něco společného, čeho se chcete vzájemně zbavit, něco,  čeho se chcete oprostit,  a to je karma. A něco, co si chcete vzájemně předat k obohacení, ale také k poučení, a to je učení.  Vzájemně se učíte pochopit a porozumět otázkám života a skrze ně sílit na těle, na duchu i na mysli. *** Vaši rodiče vám dali do vínku jméno, které vám patří, i když si možná myslíte, že vám tím uškodili. Jak jsem se zmínila, vaše energie si je přitáhla, takže je srozuměna s jejich chováním, potřebuje ho ke svému vývoji. Takže i jméno vám rodiče vybrali záměrně ke zvýšení vašeho energetického potenciálu. Není třeba si měnit jméno jen proto, že se mi nedaří v životě a věřit tomu, že když si dám jiné jméno, vše bude jiné. Vždyť jde o učení, a když nepochopím učení, bude na mě tlačit v příštím životě.  A proto i vaše jméno vám pomáhá v učení, a pokud správně pochopíte, může vám spíše pomoci ve vaší cestě životem.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
413 views

Já+Ty - Ztráta, jka se znovu spojit

Tato kniha vychází jako třetí ze tří knih JÁ + TY, které nám osvětlí naše partnerské vztahy. Kniha uzavírající trojdílnou sérii o partnerských vztazích. Na počátku jsme přišli na Zemi jako celistvá duše, která si plnila jen svůj úkol, a byla tak prospěšná sobě - svému učení -, tak i celé společnosti. S přibývajícími vtěleními ale začala zapomínat na to, proč sem přišla, a začala se zaplétat do vztahů. A tím i do učení - karmy. Dostala se do KOLA OSUDU. Z toho může vystoupit je tak, že opět postupně ukončí karmické vazby se všemi dušemi, se kterými se přes vztahy propletla, a opět se vrátí ke svému úkolu - tvořivosti. Tato kniha vám na konkrétních případech může osvětlit, jak došlo k našemu ztracení se, a jak dlouhá a bolestivá cesta je k návratu DOMŮ.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
283 views

Já+Ty - Kdy už přijde partner?

Tato kniha vychází jako druhá ze tří knih JÁ + TY, které nám osvětlí naše partnerské vztahy. Tyto knihy vznikly v návaznosti na mé čtyři předcházející knihy: Partnerské vztahy aneb co očekává žena od muže a muž od ženy Partnerské vztahy v dnešní době Osudový partner Duchovní partner ** ** ** JÁ + TY = Osudový nebo duchovní partner. Sex, Peníze. Může se stát osudový partner duchovním partnerem? To je otázka, kterou častou slyším. Tato kniha ukazuje rozdíl mezi duchovním a osudovým partnerem. Dozvíte se, že sexualita je vlastně potřeba se zalíbit druhému, abych se s ním mohla učit. Sex a peníze hrají velkou roli v našem životě. Ani si neuvědomujeme, že se přes tyto dvě složky ztrácíme ve vztahu, protože si nechráníme své srdce. Díky této knize pochopíte nejen svoji hodnotu, ale i svoji sexualitu. ** **  Další kniha nese název JÁ + TY = Kdy už přijde partner? Porozumění a sex. Prostřednictvím příběhů ze života se budete moci poučit a pochopit vztah jinak, než chápete. Nejlépe se naučíme praxí, a tak můžete tyto návody zkoušet i v partnerských vztazích. Mnoho žen mi řeklo, že zkusilo teorie z mých předchozích knih ve vztahu, a že se děly zázraky. Stačí tedy zkusit zaujmout jiný postoj, než ten který stále praktikuji, a vše může být jiné. ** ** O našem zatracení v minulosti si budete moci přečíst v knize JÁ + TY = Ztráta, jak se znovu spojit? Kde jste ztratili své srdce, a jak ho znovu najít, abyste splynuli s tím druhým? Pochopíte svoji minulost v partnerských vztazích a budete se moci lépe orientovat ve vztazích. Kniha obsahuje i příběhy ze života, na kterých se nejlépe naučíme.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
362 views

Já+TY - Osudový, nebo duchovní partner

Tato kniha vychází jako jedna ze tří knih JÁ + TY, které nám osvětlí naše partnerské vztahy. Tyto knihy vznikly v návaznosti na mé čtyři předcházející knihy: Partnerské vztahy aneb co očekává žena od muže a muž od ženy Partnerské vztahy v dnešní době Osudový partner Duchovní partner JÁ + TY Osudový nebo duchovní partner. Sex, Peníze. Může se stát osudový partner duchovním partnerem? To je otázka, kterou častou slyším. Tato kniha ukazuje rozdíl mezi duchovním a osudovým partnerem. Dozvíte se, že sexualita je vlastně potřeba se zalíbit druhému, abych se s ním mohla učit. Sex a peníze hrají velkou roli v našem životě. Ani si neuvědomujeme, že se přes tyto dvě složky ztrácíme ve vztahu, protože si nechráníme své srdce. Díky této knize pochopíte nejen svoji hodnotu, ale i svoji sexualitu. ** **  O našem zatracení v minulosti si budete moci přečíst v knize Ztráta, jak se znovu spojit? Kde jste ztratili své srdce, a jak ho znovu najít, abyste splynuli s tím druhým? Pochopíte svoji minulost v partnerských vztazích a budete se moci lépe orientovat ve vztazích. Kniha obsahuje i příběhy ze života, na kterých se nejlépe naučíme. ** ** Další kniha nese název Kdy už přijde partner? Porozumění a sex. Prostřednictvím příběhů ze života se budete moci poučit a pochopit vztah jinak, než chápete. Nejlépe se naučíme praxí, a tak můžete tyto návody zkoušet i v partnerských vztazích. Mnoho žen mi řeklo, že zkusilo teorie z mých předchozích knih ve vztahu, a že se děly zázraky. Stačí tedy zkusit zaujmout jiný postoj, než ten který stále praktikuji, a vše může být jiné.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
205 views

Nemoci pocházejí z emocí aneb vše se dá vyléčit

Volné pokračování Karet zdraví aneb co ti říká tvé tělo Tato kniha vám vysvětlí, jak vzniká nemoc, a jak je důležité neplýtvat energií, ale tvořit. Pokud se někdo nechce vyléčit, je to jeho lenost. Stačí najít duchovní příčinu nemoci a člověk se zázrakem uzdraví. Nemoc přichází jako moudrý učitel, který nás nutí přehodnotit život a záleží na každém z nás, jak se k problému postavíme. I úraz, havárie není náhoda. Nemoci pocházejí z emocí a emoce pocházejí z mezilidských vztahů, ve kterých hledáme lásku. Stačí najít lásku v sobě a nehledat ji v druhých. Přestanu mít emoce a přestanu být nemocný. Každá nemoc je vlastně hledání lásky, je to volání o pomoc. Musíme pomoci každé naší buňce, která nám slouží ve dne v noci, a my si jí nevážíme a raději hledáme lásku v něčem nebo v někom jiném. Až si začneme vážit sami sebe, svého zdraví, budeme se řídit svými pocity, budeme věnovat pozornost sobě a ne druhým, a tím můžeme dosáhnout stálého zdraví. Je zapotřebí si začít vážit svého těla, aby mohlo cítit lásku a pracovat pro nás, neboť ne nadarmo se říká: „Ve zdravém těle zdravý duch.“

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
276 views

Moje duchovní cesta a channeling

Poslední - pátá - kniha pentalogie "Učíme se žít v novém věku, aneb channelingová sdělení“. Zdenka Blechová je úspěšná spisovatelka, která nyní vydává ve svém nakladatelství svoji autobiografii duchovní cesty. Tato kniha vás seznámí s tím, jak je možné dojít k poznání trpělivostí a pílí. Zdenka zde popisuje i to, jak se učila channeling a automatickou kresbu. I tato kniha, jako ostatní knihy Zdenky Blechové, je napsána poutavě a určitě ji přečtete jedním dechem. Kniha vás nejen poučí, osvětlí vám váš růst, ale dotkne se i vašeho srdce. Není co více dodávat, přečtěte si ji a posuďte sami.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
235 views

Minulé životy aneb čas neexistuje

Čtvrtá kniha pentalogie „Jak žít v novém světě aneb channelingová sdělení“. Vesmír mi sdělil: „Všechny tvé knihy jsou napsány krví.“ Ano, zkušenosti bolí a jsou to trny růží, ze kterých vznikají květy. Úvod Všechny naše bloky z různých životů se nám usazují na páteři. Jakmile vyřešíme problém, blok se uvolní a páteř se stává pružnější. Jsme totiž i my pružnější ve svém myšlení. A tak pokud máte hodně zablokovanou páteř, máte na sobě hodně bloků, které budou chtít vyčistit změnou myšlení a postoje. Sama na sobě pozoruji, že jsem v mládí měla větší problémy s páteří, než nyní ve svých 54 letech. Moje páteř a tím i zároveň klouby jsou ohebnější. Narodila jsem se s vadou páteře, nesla jsem si sebou mnoho zatížení z minulých životů. Postupně jsem čistila minulé životy a moje páteř se rovnala.

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
290 views

Tajemství života aneb odtajněná sdělení

Kniha je třetí knihou v pentalogii „Jak žít v novém světě aneb channelingová sdělení“ 1)      Jsem zaměstnancem Vesmíru 2)      Rok 2012 aneb co nás čeká 3)      Tajemství života aneb odtajněná sdělení 4)      Minulé životy (součást předplatného na rok 2011) 5)      Moje duchovní cesta aneb komunikace s Vesmírem Channeling z roku 1998 Země tvoje byla a bude Atlantida, která vznikla v podhůří a bude znovu objevena. To vše je otázkou času, který se blíží a ta země je pro vás země nová, která bude všem sloužit ku prospěchu a poznání. Protože čas neexistuje, když člověk pochopí zákonitosti Vesmíru, vrací se zpět do Atlantidy, která tu je stále, jen my ji nevnímáme. Člověk její učení začne žít a tím se s ní spojí. Jen naváže tam, kde skončil a pokračuje dále. * * * Tato kniha je psána bílým písmem na černém papíru, což je sice trochu náročnější na čtení, ale jsou přitom aktivována trochu jiná mozková centra, než při čtení běžného textu (černý na bílém). Je probuzeno vaše podvědomí, a tak můžete snáze pochopit sdělení, která jsou obsažena v této knize. (je to obdoba našich stránek, které také mají černý podklad a negativní písmo)

Read more
Ukázky z knih
Zdenka Blechová
0 comments
227 views
Product added to wishlist
Product added to compare.

Na tomto webu pro zlepšení vaší spokojenosti používáme cookie a řídíme se všemi zákony ČR a EU.